duminică, 28 aprilie 2013

B 65 - Brosa "Calendula officinalis"

Brosa modelata manual cu argila polimerica (fimo). Pentru protectie si aspect, piesa din argila polimerica a fost lacuita cu lac pe baza de apa, nontoxic si antialergic.
Pret: 25 ron - indisponibila.


S 150 - Set "Nova"

Set cu cercei si colier, lucrat manual cu sarma placata cu argint, antioxidanta si margele acrilice. Piesa centrala a colierului este din sticla. Colierul se incheie cu incuietoare lucrata manual din sarma placata cu argint antioxidanta.
Pret: 65 ron - indisponibil


S 149 - Set "Flori uscate"

Set  cu pandantiv si cercei, lucrat manual cu argila polimerica (fimo). Pandantivul se prinde pe snur textil, din ata cerata, care se incheie cu incuietoare tip carabina.  Pentru aspect si protectie, piesele din argila polimerica au fost lacuite cu lac pe baza de apa, nontoxic si antialergic.
Pret: 30 ron


duminică, 21 aprilie 2013

S 148 - Set "Nuci si miere"

Comanda speciala.
Set cu cercei si colier, lucrat manual cu sarma placata cu argint, antioxidanta, margele acrilice si chipsuri de piatra semipretioasa: mokait. Piesa principala a colierului o reprezinta o agata mare. Colierul se incheie cu incuietoare tip carabina.
Pret: 60 ron - indisponibil


duminică, 14 aprilie 2013

AP 1 - Accesoriu pentru par " Flori de mar"

Clama de par lucrata manual pe baza metalica, cu argila polimerica (fimo). Pentru aspect si protectie piesa din argila polimerica (fimo) a fost lacuita cu lac pe baza de apa, nontoxic si antialergic.
Pret: 20 ron


B 64 - Brosa "Micul pinguin"

Brosa modelata manual din argila polimerica (fimo). Pentru aspect si protectie, piesa din argila polimerica (fimo) a fost lacuita cu lac pe baza de apa, nontoxic si antialergic.
Pret: 15 ron - indisponibila

I 91 - Inel "Romantic rose"

 Comanda speciala.
Inel, reglabil ca dimensiune,  lucrat manual cu sarma placata cu argint, antioxidanta si argila polimerica (fimo). Pentru aspect si protectie piesa sin argila polimerica (fimo) a fost lacuita cu lac pe baza de apa, nontoxic si antialergic.
Pret: 15 ron - indisponibil


S 147 - Set "Florile din inalt"

Comanda speciala
Set cu cercei si inel, modelat manual din argila polimerica (fimo). Inelul a fost montat pe baza metalica reglabila ca dimensiune. Pentru protectie si aspect, piesele din argila polimerica (fimo) au fost lacuite cu lac pe baza de apa, nontoxic si antialergic.
Pret: 22 ron

P 67 - Pandantiv "Inocencia"

Pandantiv lucrat manual cu sarma placata cu argint, antioxidanta si o piatra mare de cuart de stanca roz. Pandantivul se prinde pe snur textil din ata cerata si organza care se incheie cu incuietoare tip carabina.
Pret: 35 ron.

duminică, 7 aprilie 2013

S 146 - Set " Maci roz"

Set cu cercei si pandantiv, modelat manual din argila polimerica (fimo). Pandantivul se prinde pe snur textil din ata cerata, care se incheie cu incuietoare tip carabina. Pentru protectie si aspect, piesele din argila polimerica (fimo) au fost lacuite cu lac pe baza de apa, nontoxic si antialergic.
Pret: 30 ron - indisponibil


S 145 - Set " Katherine"

Set cu cercei si colier, lucrat manual cu sarma placata cu argint, antioxidanta, chipsuri de sidef si margele acrilice marmorate. Colierul se incheie cu incuietoare lucrata manual, din sarma placata cu argint, antioxidanta.
Pret: 60 ron


Cercei - "Pretty roses"

Cercei modelati manual din argila polimerica (fimo). Pentru protectie si aspect, piesele din argila polimerica (fimo) au fost lacuite cu lac pe baza de apa, nontoxic si antialergic.
Pret: 7 ron/ pereche






S 144 - Set "Lalele negre"

Comanda speciala.
Set cu cercei si inel, modelat manual din argila polimerica (fimo). Inelul este montat pe baza metalica, reglabila ca dimensiune. Pentru aspect si protectie, piesele din argila polimerica (fimo) au fost lacuite cu lac pe baza de apa, nontoxic si antialergic.
Pret: 30 ron - indisponibil

S 143 - Set "Amazon"

Set cu cercei si colier, lucrat manual cu sarma placata cu argint, antioxidanta, margele de portelan si margelute acrilice. Colierul se incheie cu incuietoare tip carabina.
Pret: 60 ron - indisponibil